Kies voor een abonnement op Vakblad Sociaal Werk

Neem een abonnement op Vakblad Sociaal Werk en krijg onbeperkt toegang tot al onze artikelen op Mijnsociaalwerk.nl.

Studenten lezen Vakblad Sociaal Werk met 35% korting

Ben je student? Dan geldt voor jou het speciale studententarief. Om in aanmerking te komen voor dit tarief moet je bij je bestelling een studentennummer en foto van je collegekaart bijvoegen. Bestel hierboven jouw abonnement.

Vakblad Sociaal Werk ontvangen binnen uw instelling?

Wilt u voor meerdere personen binnen uw instelling een abonnement afsluiten op Vakblad Sociaal Werk? Dat kan! Vanaf 5 personen kunnen wij een aantrekkelijke korting bieden.

Neem contact op met:

Jacqueline Reuling-Ebbenhorst, 030 6383834
jacqueline.ebbenhorst@bsl.nl

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement of zijn nog niet al uw vragen op onze website beantwoord?
Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Tel. (0031)(0)30 – 638 37 36

Veelgestelde vragen

Alle voordelen van een Vakblad Sociaal Werk-abonnement hebben we hierboven voor u op een rij gezet. Als u het gewenste abonnement hebt gevonden gaat u via de button naar de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (BSL.nl/shop). In de webshop van onze uitgever kunt u gemakkelijk uw Vakblad Sociaal Werk abonnement afsluiten.

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan. Na het eerste loopjaar wordt een abonnement automatisch verlengd, tenzij twee maanden voor de vervaldatum is opgezegd via het daarvoor bestemde formulier. Als vakuitgave hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er van uit dat u het abonnement uit hoofde van uw beroep afsluit.

Vakblad Sociaal Werk is hét medium voor het verspreiden van vakinhoudelijke kennis over ‘het ambacht’ sociaal werk. Het tweemaandelijks blad is voor professionals en studenten in sociaal werk en voor mensen die geïnteresseerd zijn in de hulpverlening en preventie aan kwetsbare groepen in alle lagen van de samenleving. Zowel maatschappelijk werkers, jeugdzorgwerkers, sociaal agogen, studenten als deskundigen en onderzoekers komen in het blad aan het woord.

Het sociaal werk is een vak om trots op te zijn. De BPSW komt op voor jouw belangen en brengt vakgenoten bij elkaar. Leden van de BPSW ontvangen het Vakblad Sociaal Werk als onderdeel van hun lidmaatschap.
Word nu BPSW-lid (kennismakingstarief 75 euro).